2008. február 28., csütörtök

A Vezér Szava

'A provinciális kormányzatok rendkívül sok gondot okozhatnak a többnemzetiségű államoknak, mondta Orbán Viktor Szlovákiában, Losoncon. (Ha csak ennyi lenne a hír, egyébként, akkor még azt mondanám, hogy most jót mondott a Viktor, csakhát nem bírja ki, tovább kell beszélnie, és hülyeséget - a szerk.) Szerinte Magyarországon puccs van, és "van még teendő az előző rendszerből itt maradt romok, kártékony, rossz politikai reflexek és mentalítások eltakarításában". Szlovákiában is. Az MSZP szerint Orbán összekacsintott a szélsőjobbal.

Magyarországon éppen puccs van, a magyar kormány puccsot hajt végre a parlament és saját népe ellen, mondta Orbán Viktor a szlovákiai Losoncon csütörtökön egy konferencián.

A Fidesz elnöke azt mondta, "Történik valami Magyarországon, ami mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen, a magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen".'

Az Index-cikk amiből idéztem: Orbán Vikor: Magyarországon puccs van.

Orbán Viktor már régóta agyamra megy azokkal a totális baromságokkal, amiket nyilvánosan megenged magának. A baloldal nagy gondolkodóival ellentétben engem egyáltalán nem zavar, hogy a politizálásba beleveszi a határon túliakat, az viszont igen, hogy szabályosan dezinformálja őket.

Főleg ilyen éjsötét marhaságokkal.

Orbán Viktor jelenléte lassan már cink a mérsékeltebben gondolkodó jobboldalnak, igazán nem tudom, hogy mire ez a Viktor körüli vallásos őrjöngés, mely nem engedi eltűnni ezt az egyértelműen egyre kevésbé kompatibilis közszereplőt.

Nincsenek megjegyzések: