2008. március 5., szerda

Lejárató propaganda

Ezt nézd meg: Unatco 2007

Ez a blog a Partizáninfó olvasóinak egyikéé. Gondolom, aki tud angolul, annak feltűnik, hogy ez bizony egyike az új, nagyon náciellenes oldalakkal. Ezzel még nincs is olyan nagy gond, csakhogy a közvetkező a címe:

"UNATCO - Hungary"

És onnantól kezdve az egész oldal nem más, mint jelképhalmozás, és fotó nácikról. Komolyan, ennyi neonáci szimbólumot egy helyen nem láttam. Kifolyik tőle a szemem. Ez a blogíró úriember/hölgy valamiért szeretné az esetlegesen odalátogató külföldiben azt a képet kirajzolni, hogy Magyarországon a nácik vannak uralmon, és mindenhol hemzseg az elnyomás. Magyarul kurvára nem a valós állapotokat közvetíti, valószínűleg készakarva.

A következőt próbáltam kommentelni:
"Na, ha egy külföldi, az országról alkotott minden elképzelés nélkül, megnézi ezt az oldalt, akkor biztos azt fogja hinni, hogy Magyarország az új Harmadik (sorry, Negyedik) Birodalom.

Ennél nagyobb lejárató propagandát el nem bírok képzelni, köszönöm az ország nevében.:)

Well, if a foreigner, without any picture of the country, reads this site will probably think that Hungary is the new Third (sorry, Fourth) Reich.

I can't imagine worse discrediting propaganda I thank you in the name of the country.:)

Dear Non-Hungarian Reader!

Despite that there are Hungarist and Neo-Nazi movements in Hungary, they are poorly supported and they are without any dignified political power. Unfortunately, the left wing likes to blame them for all the problems in this country, and some extremist on the left started to create websites which are whining about the "growing fascism" and "fascislation" in Hungary which is, as I tried to point out, is a false claim.

So feel free to travel here if you please, no one is going to kill you for being a foreigner.:D"

Erre mit ír ki? "A blogon csak a tagok kommentelhetnek"

Ennyit a szólásszabadságról. Csakhogy nehogy megcáfolja valaki kedves UNATCO-t.

Nincsenek megjegyzések: