2008. június 25., szerda

A rendőrbotrányok után másfél évvel...

Forrás: Index.

Mindenki ismeri 2006 szeptemberének és októberének történetét. Bizonyos forrásból. Van aki szerint igaz szívű magyar hazafiak törtek a véres kommunista diktatúrára, van aki szerint a csürhe akarja visszahozni a fehér terrort, van aki szerint itt a demokrácia lett veszélyeztetve, és ítélet nélkül legalább 20 év börtönt minden zavargónak. Vagy lőjék le őket távcsöves puskával. Ugye Partizáninfó?

Azt viszont már csak a leghülyébbek vitatják, hogy a rendőrség bizony elkövetett túlkapásokat 2006-ban. Angel Mendozát valószínűleg azért verték szét a kapitányságon, mert cigánynak nézték, a Krichina fivéreket valószínűleg azért varrták be, hogy javítsák a teljesítményt, mert túl sok "árpádsávos" oldott kereket. A papokat meg biztos azért basztatták, mert olyan klerikálfasiszta fejük volt (szarkazmus!), a külföldi újságírókra meg a nyavalya tudja miért kellett rálőni.

A fent belinkelt cikk igen tanúságos. Nem azért, mert egy rendőrt konkrétan menesztettek az állásából, hanem azért, mert egy banánköztársaság szintjén működő rendőrség, és egy banánköztársaság szintjén működő igazságszolgáltatás tárul fel olvasásával. Javaslom a cikkben található linkek szemezgetését is.

Nincsenek megjegyzések: