2008. július 25., péntek

Már megint lopnak ezek a rohadt politikusok!

A cím enyhe iróniát hordoz magában, ugyanis most pont nem a politikusok lopnak. Hanem a mélyen tisztelt, drága állampolgár. Leginkább az a fajta, aki a kocsma asztala mellett ül, és szerda délután fél 6-kor bebaszva szidja a Gyurcsányt, meg a Zorbánt, mert azok bizony lopnak. Mert ha a politikusok nem lopnának, akkor bizony itt tejjel mézzel folyna a kánaán, az.

Még a Tótawé is megmondta.

Most viszont az Index hírei közé bekerült az a hír is, hogy az állampolgár is lop. A helyzet az, hogy ha kicsit is körbenézünk, tudjuk, hogy szétlopják ezt a kibaszott országot. Elég egy átlag munkahelyen kinyitni a szemünket, hogy hogyan kél lába egy-két dolognak, amit a cég már szinte járulékos veszteségként pótol. Végig kell nézni egy szabadtéri fesztiválon, hogy hány padot basznak szét, lovasítanak meg, hány sátrat bontanak le puszta szeszélyből. Az állampolgár elintézi a napi rongálás- és lopásadagját, aztán hatalmasra tátja a száját, amikor meghallja, hogy a K. Géza MSZP-s és az M. Sándor Fideszes képviselő loptak.

A mélyen tisztelt Állampolgár Úr valószínűleg ugyanúgy telerakná a zsebét, ahogy a szentséges állampolgári ülepe érintkezésbe kerülne a képviselői bársonyszékkel. Megy a lopás a társadalom minden magasságában és szélességében, mert ugye, ha valaki mégse lop, akkor kicsit adót vagy áfát csal, amit éppen tud. Vagy esetleg bejelenti magát munkanélkülire, aztán meg megy titokban feketemunkára. Van ilyen is. A becsületes 10-15 százalék meg fizesse az adót és a járulékokat katonásan.

A lopás a társadalmunk válasza a rosszul működő rendszerre. Szar a fizetésem? Bizony szar, az árak meg magasak, nem baj, megfújok ezt azt, és aztán még állambácsit is lehúzom. Velem ne próbáljon meg kibaszni.

Az ország a belénél rohad. Ez a hal már rég nem csak a fejétől bűzlik.

Feri, ha jól tudom, még te vagy hatalmon, könyörgöm, felejtsd már el a fasisztákat, ne chartázz az Isten szerelmére! Szerinted van olyan hülye a Nácivadászon és a Partizáninfón kívül, aki ezeket a faszságokat beveszi? Csinálni kéne valamit, kurvára kéne, mert hát már a fasz kivan! Ne nácizzál már 24 órában, mert kurva kevesen hiszik el azt a hülyeséget, hogy ez az ország legfőbb baja.

Ha pedig a kedves miniszterelnök úr nem tud, vagy nem akar mit csinálni, akkor javaslom ne ragaszkodjon olyan nagyon ehhez a kormányzás dologhoz. Vannak mások, akik már az Ön megüresedett helyére fenik a fogukat nagyon régóta.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Megelőztél kedves Good Terrorist, ezt a bejegyzést én szerettem volna elkövetni. Mert igen, a nagypofájúak, akik verik az asztalt, hogy lop a politikus, lop a cigány, azok hordják haza a gyárból a... szóval amit mozdítani lehet. Ha valamivel büntethetném az emberiséget, az kritikátlan őszinteség és megalkuvás nélküli tisztánlátás lenne. Azt hiszem mindenki szemen köphetné magát.

stark írta...

Hát igen, ez a nagy helyzet. Töredelmesen bevallom, még én is követtem el hasonló jellegű vétséget (ejh, a húsüzem) a múltban.

Ronda dolog ez kérem, nagyon ronda...